Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.5 και iPadOS 15.5

Apple iOS 15.5

Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα το iOS 15.5 και το iPadOS 15.5. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες ενημερώσεις, το “βάρος” των δύο πακέτων είναι μικρότερο. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την κάρτα Apple Cash στην εφαρμογή Wallet και μια νέα ρύθμιση για την εφαρμογή Podcasts.

Αναλυτικότερα, οι πελάτες του Apple Cash έχουν πλέον τη δυνατότητα να στέλνουν και να ζητούν χρήματα. Όσον αφορά στο Apple Podcasts, έχει προστεθεί μια νέα ρύθμιση που περιορίζει τα επεισόδια που αποθηκεύονται στο iPhone και διαγράφει αυτόματα τα παλαιότερα.

Τέλος, αυτή η ενημέρωση θα μπορούσε να είναι η τελευταία για το λειτουργικό σύστημα iOS 15, καθώς η Apple εργάζεται ήδη για το iOS 16, το οποίο θα μπορούσε να παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.