Η Apple αναδιαρθρώνεται για να επικεντρωθεί περισσότερο στο streaming και τη διαφήμιση

Apple

Ο Eddy Cue, ανώτερος αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple, φέρεται να εργάζεται για την αναδιάρθρωση της ομάδας διαχείρισης υπηρεσιών της Apple, ώστε να επικεντρωθεί περισσότερο στο streaming και τη διαφήμιση.

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Cue είδε μια ευκαιρία για ανάπτυξη στα έσοδα από streaming και διαφήμιση. Ως εκ τούτου, έχει ήδη προβεί στις πρώτες αλλαγές στο προσωπικό. Ο Peter Stern, για παράδειγμα, δε θα είναι πλέον υπεύθυνος για τη διαφήμιση, αλλά μόνο για υπηρεσίες όπως το Apple One. Αντιθέτως, ο Todd Teresi, αντιπρόεδρος της διαφημιστικής ομάδας της Apple, θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος, η Apple πρόκειται να κάνει περισσότερα. Η εταιρεία φέρεται να εργάζεται για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων NFL για το Apple TV+. Η εταιρεία θα μπορούσε να αξιοποιήσει αυτό το είδος περιεχομένου προσφέροντάς το μέσω διαφήμισης ή ενός πρόσθετου αθλητικού πακέτου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.