Η Activision Blizzard θα ήθελε να μάθει τις σκέψεις σας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τα NFT

Activision Blizzard

Φαίνεται ότι η Activision Blizzard έχει στείλει μια έρευνα ζητώντας από τους παίκτες τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σχετικά με πράγματα όπως τα κρυπτονομίσματα και τα NFT.

Κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, μια έρευνα από την Activision Blizzard στο YouGov κυκλοφόρησε ζητώντας από τους παίκτες τις διάφορες σκέψεις τους για θέματα που σχετίζονται με το gaming. Την έρευνα μοιράστηκε ο χρήστης Okage Tadaka στο Twitter, και ως επί το πλείστον έχει αρκετά τυπικές κατηγορίες. Αν και οι συγκεκριμένες ερωτήσεις δε μοιράστηκαν στην ανάρτηση, μπορούμε να δούμε κατηγορίες όπως ultra ή φωτορεαλιστικά γραφικά, cloud streaming gaming, συνδρομητικές υπηρεσίες παιχνιδιών όπως το Xbox Game Pass και επιλογές cross-play. Όπως είναι αναμενόμενο, όμως, υπήρχαν επίσης κατηγορίες για το παιχνίδι με σκοπό το κέρδος και τα NFT.

Η Activision Blizzard δεν είναι φυσικά η μόνη μεγάλη εταιρεία παιχνιδιών που ενδιαφέρεται για τη δημιουργία NFT. Μόλις πρόσφατα, η Sega δήλωσε ότι τα NFT αποτελούν “φυσική επέκταση” του μέλλοντος του gaming. Η εταιρεία σκέφτεται το ίδιο και για το cloud gaming, αν και τα NFT είναι η μεγαλύτερη ανησυχία δεδομένης της μεγάλης ποσότητας ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τους.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.