Γυναίκα συνελήφθη γιατί απείλησε τη ζωή ενός στελέχους της Nintendo

nintendo

Άλλο ένα ακραίο περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, με το επίκεντρό του αυτή τη φορά, να είναι ένα στέλεχος της Nintendo.

Σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα, Kyoto Shimbun και την μετάφραση που αποδόθηκε από το Nintendo Everything, μια 36χρονη γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτη για εκφοβισμό από το αστυνομικό τμήμα του Kyoto, καθώς έστειλε απειλές κατά της ζωής ενός στελέχους της εταιρείας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.

Τον περασμένο Ιούνιο, η ίδια γυναίκα πιστεύεται ότι είχε στείλει ένα πακέτο στο γραμματοκιβώτιο ενός στελέχους της Nintendo, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο νότιο Kyoto. Το πακέτο, περιείχε μεταξύ άλλων, κάποια χαρτιά, στα οποία υπήρχαν μερικές συγκεκριμένες ημερομηνίες, συνοδευόμενες από γραπτά μηνύματα που έλεγαν “Θα σε σκοτώσω” και “Να πεθάνεις Nintendo!”.

Πληροφοριακά, η αστυνομία δήλωσε πως η ύποπτη γυναίκα και το στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας, πιθανόν να μην έχουν συναντηθεί πότε στο παρελθόν, επομένως, φαίνεται πως δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό μεταξύ τους. Για την ώρα δεν είναι σαφές ποιο στέλεχος ή γιατί αυτό το στέλεχος δέχτηκε αυτές τις απειλές, με την Nintendo να μην έχει δηλώσει κάτι για το περιστατικό ακόμη.

 

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.