Έτσι θα είναι το κουμπί επεξεργασίας του Twitter

Twitter

Χάρη στην Jane Manchun Wong, ρίξαμε μια ακόμη ματιά στο κουμπί επεξεργασίας του Twitter, το οποίο πρόκειται να εμφανιστεί στην πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον. Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν το tweet τους εντός 30 λεπτών από τη δημοσίευση, πατώντας το κουμπί επεξεργασίας.

Μετά την εφαρμογή της αλλαγής, η ένδειξη “επεξεργασμένο” θα πρέπει να εμφανιστεί δίπλα στο timestamp του tweet. Εάν ο χρήστης πατήσει αυτό το κουμπί, οι προηγούμενες εκδόσεις του tweet θα εμφανίζονται κάτω από την πιο πρόσφατη. Έτσι, τουλάχιστον από τις πρώτες δοκιμές, φαίνεται ότι κανένα tweet δεν θα διαγραφεί.

Ωστόσο, η Wong δεν έχει ακόμη καταφέρει να δημοσιεύσει κανένα επεξεργασμένο tweet, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς λειτουργεί το νέο κουμπί επεξεργασίας του Twitter.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.