Έρχονται 3D διαφημίσεις στα Facebook, Instagram και Metaverse

Facebook 3D διαφημίσεις

Η Meta υπέγραψε συμφωνία μέσω της οποίας θα μπορεί να προσθέσει 3D διαφημίσεις στα Facebook, Instagram και Metaverse.

Σύμφωνα με αναφορά του Reuters, οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα περιλαμβάνουν ενσωμάτωση με τη VNTANA, γεγονός που θα επιτρέπει σε διάφορες εταιρείες να ανεβάζουν 3D μοντέλα των προϊόντων τους στα Facebook και Instagram, τα οποία θα μετατρέπονται σε διαφημίσεις. Η είδηση, σύμφωνα με τη διευθύνονται σύμβουλο της VNTANA, Ashley Crowder, καταφθάνει την εποχή που η Meta κινείται προς το μέλλον με το metaverse.

Το metaverse ως ιδέα αποτελεί ένα μεγάλο αριθμό εικονικών κόσμων, στους οποίους θα έχουμε πρόσβαση μέσω μιας συσκευής και ενός headset. Η Meta αυτή τη στιγμή έχει εστιάσει στο χτίσιμο αυτού, διαδικασία που θεωρείται ότι θα πάρει τουλάχιστον μια δεκαετία έως ότου ολοκληρωθεί. Η εταιρεία είχε συνεργάτες στο παρελθόν που βασίζονταν στην επαυξημένη πραγματικότητα (AR), όπως η Modiface και η PerfectCorp, οι οποίες βοήθησαν εταιρείες αισθητικής να τρέξουν διαφημίσεις με 3D και AR.

Η Crowder πρόσθεσε ότι το metaverse αποτελεί ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων, που ξεκινά από την τρισδιάστατη απεικόνιση των προϊόντων. “Έτσι, οι χρήστες των Facebook και Instagram θα μπορούν να σύντομα να δουν τρισδιάστατες διαφημίσεις όσο πλοηγούνται. Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την εικόνα και να τη δουν από διάφορες γωνίες,” τόνισε.