Έρχεται State of Play το Μάρτιo;

State of Play

Οι φήμες για ένα επερχόμενο State of Play για το PS5 και το PS4 επανέρχονται. Το πρώτο State of Play του 2022 πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο, αλλά ήταν αφιερωμένο στο Gran Turismo 7, και σίγουρα δεν έτυχε της αποδοχής πολλών παικτών, οι οποίοι ανυπομονούσαν για νέα σχετικά με άλλους τίτλους. Η επιθυμία των χρηστών θα μπορούσε να ικανοποιηθεί το Μάρτιο, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα φήμη που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Ο insider, Nick Baker, δήλωσε ότι η Sony διοργανώνει ένα νέο State of Play. “Ναι, μπορώ να το πω: θα γίνει μια εκπομπή τον Μάρτιο. Και προφανώς θα είναι ένα από τα πιο ικανοποιητικά”, ανέφεραν τα λόγια του Baker στο Twitter, τα οποία αφήνουν διάφορες ερμηνείες για το τι είδους εκδήλωση θα είναι και κυρίως ποια παιχνίδια μπορεί να παρουσιαστούν.

Με σκοπό να προωθήσει το PS5, η Sony θα μπορούσε σίγουρα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να παρουσιάσει τους πρώτους τίτλους για το PS VR2. Χθες, η Sony παρουσίασε επίσημα το σχεδιασμό του VR2, αλλά τα παιχνίδια εξακολουθούν να λείπουν. Το God of War Ragnarok θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνεται σε αυτή την εκπομπή, χωρίς να ξεχνάμε παιχνίδια τρίτων, όπως το Hogwarts Legacy, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη για πάνω από τέσσερα χρόνια και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του 2020.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.