Ένας streamer εξάρθρωσε το γόνατό του ενώ έπαιζε Warzone και έγινε viral

Warzone

Ένας streamer του Twitch γίνεται viral μετά την εξάρθρωση του γόνατός του ενώ έπαιζε Call of Duty Warzone. Ο streamer του Twitch, TheDannyHammer είχε μια πολύ “φυσική” αντίδραση στην ήττα στο Call of Duty: Warzone. Ο streamer κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε ένα παιχνίδι Warzone και ήταν θυμωμένος που η ομάδα του δεν του συμπαραστάθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης. Στη συνέχεια, ο streamer σηκώθηκε και άρχισε να λυγίζει το σώμα του. Αφού έσκυψε αρκετά, ο Danny έπεσε στο έδαφος και ούρλιαξε από τον πόνο. Άρχισε να ουρλιάζει ότι είχε σπάσει το πόδι του και ότι είχε βγει το γόνατό του.

Περιττό να πούμε ότι δεν το ευχόμαστε σε κανέναν, αλλά για τον streamer μπορεί “βγήκε” (you see what I did there?) σε είναι καλό, καθώς έγινε viral (4,5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μέρες) και πιθανώς θα βοηθήσει λίγο την καριέρα του. Ευτυχώς ο Danny έχει αναρρώσει πλήρως, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια για τον τραυματισμό του.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το βίντεο είναι στην πραγματικότητα παλιό, καθώς το gameplay δείχνει τον χάρτη Verdansk από το Call of Duty: Warzone, ο οποίος αφαιρέθηκε από το παιχνίδι το 2021. Ωστόσο, ο Danny δήλωσε στο Twitter ότι μόλις πρόσφατα έστειλε το βίντεο στον Jake Lucky (ο οποίος το μοιράστηκε στο Twitter): με άλλα λόγια, έγινε viral μόλις τώρα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.