Έλα στην παρέα του Technoid.gr!

Technoid.gr

Το Technoid.gr ξεκίνησε το ταξίδι του τον Ιανουάριο του 2022 και σιγά σιγά μεγαλώνει. Οι ανάγκες αυξάνονται και με όσα σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον, θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Σου άρεσε πάντα να συζητάς με τους φίλους σου για το παιχνίδι που μόλις τερμάτισες; Για το επόμενο κινητό που θέλεις να αγοράσεις ή για τις εξελίξεις στην τεχνολογία; Τότε ίσως είσαι το άτομο που ψάχνουμε! Αναζητούμε άτομα που αγαπούν την τεχνολογία και το gaming. Αυτό είναι το σημαντικότερο, αλλά φυσικά χρειάζεται μεράκι και αρκετή όρεξη για να ασχοληθεί κανείς με τις ανάγκες της σελίδας.

Χρειαζόμαστε άτομα που θα μπορέσουν να καλύψουν τα παρακάτω:

  • Ειδήσεις
  • Reviews/Previews παιχνιδιών

Αν πιστεύεις ότι θα σου άρεσε να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας στο [email protected] λίγα λόγια για εσένα όπως τι παιχνίδια σου αρέσουν, ποιος τομέας της τεχνολογίας σε συναρπάζει και ένα μικρό δείγμα γραφής.

Θα χαρούμε να τα πούμε, να σε γνωρίσουμε και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την παρέα μας!

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.