Εκτός λειτουργίας για αρκετούς χρήστες βρέθηκε το Discord

discord

Το Discord βρέθηκε εκτός λειτουργίας, παρουσιάζοντας προβλήματα με τη σύνδεση σε πολλούς χρήστες. Όσο υπήρχε το πρόβλημα, η εφαρμογή εμφάνιζε το μήνυμα: “We’re looking into issues with people sending messages, logging in, streaming videos, etc,” που στα ελληνικά μεταφράζεται ως: “Ερευνούμε προβλήματα με άτομα σχετικά με την αποστολή μηνυμάτων, τη σύνδεση, τη ροή video κλπ.”

Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν σε αρκετούς από τους χρήστες του Discord, αλλά όχι σε όλους, αφού υπήρχαν άτομα που συμμετείχαν κανονικά σε κλήσεις και έστελναν μηνύματα εντός του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο άλλοι χρήστες λάμβαναν το παραπάνω μήνυμα.

Η σημερινή διακοπή της λειτουργίας της εφαρμογής αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη διακοπή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Στις 26 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες του ήταν εκτός λειτουργίας για δύο ώρες. Τότε, επηρεάστηκαν οι περισσότεροι από τους χρήστες, αφού δεν μπορούσαν να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, να συμμετέχουν σε κλήσεις, ούτε καν να συνδεθούν στην εφαρμογή. Επίσης, παρόμοια προβλήματα υπήρξαν το Νοέμβριο, με μια σύντομη διακοπή λειτουργίας που οφειλόταν σε ζητήματα του Google Cloud.

Πλέον οι υπηρεσίες του φαίνονται να προσφέρονται κανονικά και χωρίς προβλήματα, στους περισσότερους χρήστες τουλάχιστον.