Συνιδρυτής Twitter: “Ο Elon Musk είναι η μοναδική λύση που εμπιστεύομαι”

Jack Dorsey Elon Musk

Ο συνιδρυτής του Twitter και πρώην CEO, Jack Dorsey, δήλωσε με έμμεσο τρόπο την ικανοποίησή του για την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk. Σε ένα thread που έγραψε, δείχνει να συμφωνεί με τις ιδέες του ισχυρού άνδρα της Tesla και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει ο Dorsey, το Twitter άνηκε στη Wall Street και στο μοντέλο των διαφημίσεων. Το να φύγει από τη Wall Street είναι το σωστό πρώτο βήμα. Η λογική αυτή φαίνεται να συμβαδίζει με την πρόθεση του Musk να χτίσει το συνδρομητικό κομμάτι της πλατφόρμας. Εξέφρασε μάλιστα την άποψή του, λέγοντας ότι κανένας δε θα έπρεπε να διαχειρίζεται ή να έχει στην κατοχή του το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Για να λυθεί, όμως, το πρόβλημα ότι πρόκειται για μεγάλη εταιρεία (και επομένως πρέπει κάπως να διοικείται), ο Dorsey ανέφερε ότι ο Musk είναι η μοναδική λύση την οποία εμπιστεύεται.

Είναι σαφές, ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζει την εξαγορά. Άλλωστε, η ανακοίνωση ανέφερε ότι η απόφαση αποδοχής της πρότασης ήταν ομόφωνη. Από τα λεγόμενά του, φαίνεται πως ο ίδιος επέλεξε τον Parag Agrawal ως διάδοχό του, πράγμα που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο Agrawal θα παραμείνει στο πόστο του και μετά την εξαγορά από τον Musk.