Αυτό είναι το ανανεωμένο Android Auto

Android Auto

Σε μία ακόμα ανακοίνωση που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης Google I/O, η εταιρεία αποκάλυψε το ανανεωμένο Android Auto, που θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες μέσα στο καλοκαίρι.

Η σημαντικότερη προσθήκη που έχει γίνει, είναι η δυνατότητα προσαρμογής, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και τον προσανατολισμό της. Έτσι, οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ευκολότερα τις σημαντικότερες λειτουργίες του Android Auto: τους χάρτες, τα media controls και τα μηνύματα. Εκτός αυτών, ο Assistant θα προτείνει σύντομες απαντήσεις σε μηνύματα, καθώς και την επιλογή να στείλετε τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής σας στον προορισμό σας.

Τα αυτοκίνητα που έχουν ενσωματωμένο λειτουργικό Android Auto, θα έχουν νέες λειτουργίες όταν είναι σταθμευμένα. Σε αυτές περιλαμβάνεται web browser και η δυνατότητα αναπαραγωγής video στις πλατφόρμες YouTube, Tubi και Epix Now.

Τέλος, η Google ανακοίνωσε ότι εργάζεται στο να φέρει περισσότερο περιεχόμενο, καθώς και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα δικά σας video μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου.