Ανακοινώθηκε νέο State of Play

State of Play

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο State of Play με νέα για τους παίκτες του PS5 και του PS4. Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 2 Ιουνίου 2022 στις 01:00 ώρα Ελλάδος, με μια παρουσίαση διάρκειας περίπου 30 λεπτών με ειδήσεις και τρέιλερ με παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο PS5 και το PS4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live στα κανάλια Twitch και YouTube του PlayStation. Σύμφωνα με το PlayStation Blog, η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα είναι αφιερωμένη σε ανακοινώσεις από τρίτους προγραμματιστές και σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για το PlayStation VR2, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συσκευή.

“Οι συνεργάτες μας έχουν να επιφυλάξουν μερικές φανταστικές νέες ανακοινώσεις, ενώ θα έχετε επίσης μια πρόγευση αρκετών τίτλων που αναπτύσσονται για το PlayStation VR2.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.