Οι καλύτερες βάσεις για laptop

Οι καλύτερες βάσεις για laptop

Η νέα γενιά φορητών υπολογιστών σχεδιάζεται όλο και περισσότερο για ακραία και εντατική χρήση. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ένα για να το χρησιμοποιήσουν στο γραφείο τους, ίσως σε συνδυασμό με μια σειρά περιφερειακών συσκευών και μια οθόνη μέσω ενός απλού καλωδίου. Προκειμένου να βάλετε σε τάξη στο setup του γραφείου, ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια βάση, δηλαδή στηρίγματα που κατασκευάζονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, για να τοποθετήσετε τη συσκευή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιλέξαμε πέντε από τις καλύτερες βάσεις, που διαφέρουν ως προς το εύρος των τιμών και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Eono

 

Καλύτερες βάσεις

Κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, με στρογγυλεμένες άκρες, ελαφριά, φορητή, η βάση Eono έχει χαμηλό κέντρο βάρους και σχεδιασμό που ταιριάζει με αυτόν του MacBook της Apple. Απόλυτα συμβατή με μεγάλους φορητούς υπολογιστές έως και 17″.

Διαθέσιμη στο Amazon.de στα 44.99€

GoZheec

Καλύτερες βάσεις

Η GoZheec ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με μια σειρά χαρακτηριστικών που τη καθιστούν μοναδική. Εκτός από το κλασικό “ράφι” για φορητούς υπολογιστές, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα πληκτρολόγιο από κάτω. Καθώς είναι κοίλο στη μέση, βελτιώνει τη ροή του αέρα και διατηρεί τον υπολογιστή σας δροσερό ανά πάσα στιγμή, ενώ διαθέτει επίσης δύο κουμπιά για την ψύξη του υπολογιστή. Τέλος, στο πλάι του υπάρχει υποδοχή για δύο smartphone. Απλά έξυπνο, κοστίζει πολύ λίγο και εγγυάται στήριξη έως και 10Kg. Μπορεί να διπλωθεί για να χωρέσει σε σακίδιο ή βαλίτσα.

Διαθέσιμη στο Amazon.de στα 27.99€

APMIEK

Καλύτερες βάσεις

Αυτή η βάση είναι μία από τις φθηνότερες στην αγορά. Διαθέτει σχεδιασμό unibody από αλουμίνιο. Εργονομικό, διαθέτει μαλακά, αντιολισθητικά πόδια σιλικόνης και αποτρέπει τη ζημιά στον υπολογιστή. Προσφέρει επίσης επτά επίπεδα ρυθμιζόμενης κλίσης. Μπορεί να αντέξει αρκετά κιλά και ο ανοιχτός βραχίονας έχει σχήμα “Χ”. Έχει διαστάσεις 26×4,5×1,5 cm και βάρος 2,40 kg.

Διαθέσιμη στο Amazon.de στα 14.44€

Razer Chroma

Καλύτερες βάσεις

Ερχόμαστε τώρα στο τελευταίο προϊόν: τη βάση Razer Chroma. Η τιμή του είναι δραστικά υψηλότερη από τις βάσεις που βλέπουμε στη λίστα, αλλά δικαιολογείται από την εξαιρετική τεχνολογία με την οποία είναι εξοπλισμένο. Δεν χρησιμεύει μόνο ως βάση για τον υπολογιστή σας, αλλά διαθέτει και απίστευτα ευρεία γωνία κλίσης: 18 μοίρες. Διαθέτει ενσωματωμένο USB 3.0 που σας επιτρέπει να έχετε τρεις επιπλέον θύρες USB στον υπολογιστή σας. Κατασκευασμένο από μαύρο αλουμίνιο, διαθέτει μια λωρίδα LED που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορεί να χωρέσει υπολογιστές έως 15 ίντσες. Ένα μοναδικό κόσμημα, ειδικά για όσους έχουν φορητό υπολογιστή για παιχνίδια.

Διαθέσιμη στο Amazon.de στα 110€

Kallrra

Καλύτερες βάσεις

Εδώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ ιδιαίτερη βάση που, σε αντίθεση με τις άλλες όπου ο υπολογιστής τοποθετείται οριζόντια σε “ανοιχτή” ή “κλειστή” θέση, εδώ ο φορητός υπολογιστής μπορεί να τοποθετηθεί μόνο κάθετα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το προϊόν που θέλετε να βάλετε μέσα να μην είναι πολύ χοντρό. Χωράει ακόμη και σε tablet και iPad της Apple. Το κάτω μέρος της βάσης είναι μαλακό και αντιολισθητικό και αποτρέπει τις γρατζουνιές στο εξωτερικό της συσκευής.

Διαθέσιμη στο Amazon.de στα 19.99€

*Όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι είναι affiliate links.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.