Το «Unpacking» κυκλοφορεί αύριο για PS4 και PS5

Unpacking

Το «Unpacking» της Witch Beam, ένα παιχνίδι όπου κάνουμε unboxing και τακτοποιούμε αντικείμενα, πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο σε PS4 και PS5, σύμφωνα με το PlayStation Blog. Ο τίτλος έχει εκδοθεί από τη Humble Games και προς το παρόν είναι διαθέσιμος για Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το βασικό χαρακτηριστικό τώρα του Unpacking, είναι ότι «τα αντικείμενα λένε ιστορίες». Ενώ κάνετε unboxing αντικείμενα από κουτιά και τα τακτοποιείτε με μορφή παζλ σε γραφεία και ράφια, μαθαίνετε επίσης περισσότερα για το είδος του ατόμου που τα κατέχει. Υπάρχουν οκτώ μετακομίσεις σε σπίτια συνολικά, από ένα μονόκλινο δωμάτιο στο πανεπιστήμιο, μέχρι και ένα ολόκληρο σπίτι καθώς η ζωή αυτού του ατόμου ξετυλίγεται μπροστά σας. Όλα τα παραπάνω, δένουν άψογα με ένα soundtrack από τον βραβευμένο με BAFTA συνθέτη, Jeff Van Dyck, ο οποίος είναι εκεί φτιάχνοντάς μας τη διάθεση.

Τέλος, ο τίτλος της Witch Beam πρόκειται ακόμη να λάβει μια φυσική κυκλοφορία για Nintendo Switch, PS5 και PS4, χάρη στην Limited Run Games. Το Unpacking, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4 και PS5 αύριο, στις 10 Μαΐου του 2022, ενώ επί του παρόντος μπορείτε να το βρείτε για Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.