Η Ubisoft ακύρωσε την παρουσία της στην E3 2023

Ubisoft E3 2023

Η Ubisoft, η γαλλική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών και δημιουργός της πασίγνωστης σειράς παιχνιδιών Assassin’s Creed μεταξύ άλλων, αποφάσισε πως τελικά δε θα παρευρεθεί στην E3 2023. Μια από τις μεγαλύτερες gaming εκδηλώσεις, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα τον Ιούνιο στο Los Angeles Convention Center, χάνει άλλη μία σημαντική συμμετοχή.

Αν και η Ubisoft αποτελούσε την πρώτη μεγάλη εταιρεία που επιβεβαίωσε την παρουσία της για την επερχόμενη E3 2023, τα σχέδια της φαίνεται πως άλλαξαν, καθώς δήλωσε ότι προτιμά να κινηθεί σε μία διαφορετική κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι πρόκειται να διεξάγει το δικό της event, το Ubisoft Forward, στις 12 Ιουνίου στο Los Angeles.

Ένας εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε σχετικά με την απόφαση αυτή στο VGC:

«Η E3 έχει φιλοξενήσει αξέχαστες στιγμές σε ολόκληρο τον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ αρχικά σκοπεύαμε να έχουμε μία επίσημη παρουσία στην E3, λάβαμε την ακόλουθη απόφαση να κινηθούμε προς διαφορετική κατεύθυνση και θα πραγματοποιήσουμε ένα δικό μας Ubisoft Forward Live event στις 12 Ιουνίου στο Los Angeles. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους παίκτες μας πολύ σύντομα».

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.