Τρία νέα παιχνίδια Garfield βρίσκονται υπό ανάπτυξη από τη Microids

Garfield Games

Το γαλλικό studio πίσω από τα Syberia, Alfred Hitchcock – Vertigo, με συνεισφορά και στον επερχόμενο τίτλο Sifu, Microids, αποκάλυψε σήμερα ότι υπέγραψε συμφωνία με την ViacomCBS Consumer Products, με σκοπό την παραγωγή τριών original παιχνιδιών βασισμένων στο Garfield franchise.

Ο Alain Milly, ο συντακτικός διευθυντής της Microids, δήλωσε σχετικά με τα σημερινά νέα: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συμφωνία με την ViacomCBS Consumer Products! Το Garfield είναι μια πολύ γνωστή και φιλική προς την οικογένεια IP που ταιριάζει τέλεια στο χαρτοφυλάκιό μας που αποτελείται από δημοφιλή franchises για όλες τις ηλικίες. Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες στο Garfield: Wild Ride και στο Garfield Kart Furious Racing, έχουμε την απίστευτη τιμή να συνεργαστούμε με την ViacomCBS Consumer Products σε τρία νέα παιχνίδια“.

Η σημερινή ανακοίνωση σχετικά με τη νέα εμπλοκή της Microids με τον Garfield, δηλώνει ότι οι fans μπορούν να περιμένουν ολοκαίνουργιες περιπέτειες με τη διάσημη πορτοκαλί γάτα, η οποία εκτείνεται σε διαφορετικά είδη βιντεοπαιχνιδιών. Πρόσθετες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Επιπρόσθετα, αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά τα παιχνίδια, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch. Η Microids αποτελεί έναν τεράστιο υποστηρικτή της κονσόλας του ιαπωνικού κολοσσού, έχοντας κυκλοφορήσει σχεδόν όλους της του νέους τίτλους εκεί. Να θυμίσουμε πως το The Smurfs: Mission Vileaf, ήταν ένας από τους πιο πρόσφατους τίτλους της Microids βασισμένος σε μια πασίγνωστη IP, η οποία κατέληξε στο Switch τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από μια μικρή καθυστέρηση.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.