Το World of Warcraft: Shadowlands Eternity’s End κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου

Eternity's End

Το περιεχόμενο του World of Warcraft: Shadowlands θα ενημερωθεί στις 23 Φεβρουαρίου με το patch 9.2 με τίτλο Eternity’s End, το οποίο θα φέρει μαζί του μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των παικτών.

Το Eternity’s End έχει περιγραφεί ως το τελευταίο κεφάλαιο αυτού του DLC, το οποίο θα κορυφωθεί στο νέο Raid, Sepulcher of the First Ones, όπου οι παίκτες θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον Jailer από το να ξαναγράψει τους κανόνες της πραγματικότητας.

Τα Normal και Heroic επίπεδα δυσκολίας θα είναι διαθέσιμα την 1η Μαρτίου, αν και τα τρία τελευταία bosses δεν θα είναι διαθέσιμα. Στις 8 Μαρτίου όμως, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλα τα bosses σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας. Το πρώτο Raid Finder wing θα κυκλοφορήσει επίσης στις 8 Μαρτίου, αν και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 22 Μαρτίου, 5 Απριλίου και 19 Απριλίου για να ξεκλειδώσουν τα επόμενα τρία.

Παράλληλα με το Sepulcher of the First Ones raid, η ενημέρωση 9.2 του WoW εισάγει μια νέα ζώνη, σύστημα προόδου και Torghast Wing. Τα Class tier sets επιστρέφουν επίσης, και η τρίτη σεζόν των PvP και Mythic θα κυκλοφορήσει επίσης κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του patch.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.