Το Warcraft θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές το 2022

Warcraft Mobile

Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι το 2022 θα κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι για κινητά που θα συνδέεται με το γνωστό franchise World of Warcraft. Ήταν γνωστό ότι το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, αλλά για πρώτη φορά η Blizzard δήλωσε ένα συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας, αν και αναφέρεται σε ολόκληρο το χρόνο.

Η δήλωση ήρθε στο περιθώριο της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο του 2021, η οποία ανέφερε την 30 Ιουνίου 2023 ως την καταληκτική ημερομηνία για την εξαγορά της Activision Blizzard King από τη Microsoft.

Η Activision Blizzard, ακριβώς λόγω της συναλλαγής που βρίσκεται σε εξέλιξη, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει κλήση με τους μετόχους για συζήτηση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ωστόσο ανέφερε νέα για το Call of Duty, ανακοινώνοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα υπάρξει μια νέα επέκταση του franchise που θα οδηγήσει σε «επαναστατικές εμπειρίες».

Για τις παραγωγές της Blizzard, η εταιρεία σχεδιάζει νέο σημαντικό περιεχόμενο για το franchise Warcraft το 2022, συμπεριλαμβανομένων νέων εμπειριών στο World of Warcraft και στο Hearthstone και για πρώτη φορά προσφέρει στους παίκτες νέο περιεχόμενο Warcraft για κινητά.

Οι τελευταίες φήμες για το World of Warcraft για κινητές συσκευές ανέφεραν μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Pokémon GO, αλλά θα μπορούσε να είναι μόνο μια εκδήλωση του franchise. Επιπλέον, η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo Immortal για κινητά ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δημόσια Beta και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το 2022.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.