Το Valorant φαίνεται πως έρχεται και στις κονσόλες

Valorant Consoles

Το πιο πρόσφατο tactical shooter 5v5 της Riot Games, Valorant, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παρείχε τακτικά ενημερώσεις περιεχομένου για να κρατάει τους παίκτες. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, και μέχρι σήμερα, δεν είχαμε ενημερώσεις για τις εκδόσεις κονσολών του παιχνιδιού ή αν βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Τώρα όμως, μια πρόσφατη λίστα θέσεων εργασίας υποδηλώνει ότι αυτές οι εκδόσεις μπορεί να έρθουν σύντομα.

Όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Riot, η εταιρεία αναζητά έναν “Senior Game Designer, Console for Valorant”. Αν και η λίστα θέσεων εργασίας δε δηλώνει επίσημα ότι το παιχνίδι θα κατευθυνθεί προς τις κονσόλες, οι ευθύνες εργασίας της θέσης χαρακτηρίζονται ως εξής:

Σχεδιασμός και βελτίωση χαρακτηριστικών, τρόπων λειτουργίας και συστημάτων που θα βοηθήσουν στην κυκλοφορία προϊόντων παιχνιδιών στις κονσόλες στην αγορά“. Σίγουρα, η παραπάνω θέση εργασίας δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι κατευθύνεται προς τις κονσόλες.

Φυσικά, ιδανικό θα ήταν να μην είμαστε και απόλυτα σίγουροι, έως ότου η Riot επιβεβαιώσει επίσημα αυτές τις εκδόσεις, καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την ίδια ακόμη. Πίσω στο 2020, η Riot είπε ότι παρόλο που επρόκειτο να δημιουργήσει πρωτότυπες εκδόσεις κονσόλας του tactical shooter τίτλου της, δεν υπήρχαν εγγυήσεις ότι θα μπορούσαν να τις κάνουν να λειτουργούν τόσο καλά όπως θα ήθελαν. Μένει, λοιπόν, να δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.