Το Uncharted έρχεται στο Fortnite

Uncharted Fortnite

Οι παίκτες του Fortnite πρόκειται να λάβουν μερικά ευχάριστα δώρα, αφού σύντομα, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν μερικά νέα Uncharted skins για τους χαρακτήρες τους. Η Epic Games κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα teaser για την επόμενη συνεργασία του παιχνιδιού, και όταν μαντέψετε τη σωστή απάντηση, εμφανίζεται ένα βίντεο που αποκαλύπτει τις επερχόμενες προσθήκες.

Σύμφωνα με το βίντεο, η συνεργασία του Fortnite με το Uncharted, ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στις 17 Φεβρουαρίου. Τα skins που θα διατίθενται είναι αυτά των Nathan Drake από το Uncharted 4 και της Chloe από το The Lost Legacy, καθώς επίσης υπάρχουν και δύο skins των ίδιων χαρακτήρων, αυτή τη φορά όμως, εμπνευσμένα από την επερχόμενη ταινία Uncharted. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε σχετικά με το ποια από τις δύο εκδοχές θα διαλέξετε, μιας και μπορείτε να τις εναλλάσσετε όποτε εσείς επιθυμείτε, με το Chloe Frazer Outfit να πωλείται με το Chloe’s Pack Back Bling.

Εκτός από το ντύσιμο του Nathan Drake και το outfit της Chloe Frazer, θα υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ. Αυτά περιλαμβάνουν το Second Hand Sabre Pickaxe, το Parashurama Axe Pickaxe, το “New” Seaplane Glider του Sully και ένα Update Journal Emote.

Σύμφωνα με το βίντεο, αφού ο Nathan Drake “περάσει λίγο χρόνο στο νησί”, θα αφήσει πίσω του μερικούς χάρτες θησαυρού. Αν συναντήσετε τους χάρτες του Drake στο νησί, θα σας οδηγήσουν στον θαμμένο θησαυρό που μπορείτε να ξεθάψετε με το Pickaxe σας. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και αναλυτικά το σχετικό βίντεο αποκάλυψης:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.