Το Trek to Yomi θα έχει τέσσερα διαφορετικά Endings και αρκετό προαιρετικό περιεχόμενο

Trek to Yomi

Το επερχόμενο Samurai παιχνίδι της Flying Wild Hog, Trek to Yomi, θα διαρκεί περίπου πέντε ώρες σε κανονική δυσκολία, ωστόσο, αν αισθάνεστε ότι η διάρκειά του είναι μικρή, φαίνεται ότι ο τίτλος θα περιέχει επίσης άφθονο προαιρετικό περιεχόμενο για όσους θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο με αυτόν.

Σε μία συνέντευξη του σκηνοθέτη του παιχνιδιού, Marcin Kryszpin, όταν ρωτήθηκε για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Trek to Yomi όσον αφορά στο προαιρετικό περιεχόμενο, ο Kryszpin είπε ότι εκτός από διάφορα συλλεκτικά που θα βοηθήσουν τους παίκτες να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο και την ιστορία του παιχνιδιού, ο τίτλος θα έχει επίσης τέσσερα διαφορετικά endings, καθώς και ένα Unlockable Mode, με όνομα “One Hit One Kill“, όπου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να απολαύσουν κάτι που είναι πιο γρήγορο, πιο απαιτητικό και σίγουρα πιο τιμωρητικό.

Κατά τη διάρκεια των επιπέδων, μπορείτε να βρείτε πολλά συλλεκτικά αντικείμενα που μπορούν να σας πουν περισσότερα για τον κόσμο και την ιστορία των χαρακτήρων. Στο Trek to Yomi, υπάρχουν 4 διαφορετικά endings. Αφού ολοκληρώσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, θα ξεκλειδώσετε μια λειτουργία “one hit one kill”. Αυτή η ειδική λειτουργία παιχνιδιού είναι πολύ πιο γρήγορη, αλλά πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, γιατί ένα λάθος θα σας κοστίσει κυριολεκτικά τη ζωή σας.“, είπε ο Kryszpin.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε επίσης ότι το Trek to Yomi θα τρέχει κανονικά σε 4K στα 60 FPS στα PS5 και Xbox Series X/S. Όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή έκδοση του Nintendo Switch, είπε ότι αν και αυτό δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, Flying Wild Hog δεν το αποκλείει εντελώς.

Το Trek to Yomi κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου για PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και PC, ενώ θα ενταχθεί από τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο PC Game Pass.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.