Το Total War: Warhammer είναι δωρεάν στο Epic Games Store

Total War Warhammer

Μία ακόμη εβδομάδα δωρεάν παιχνιδιών από το Epic Games Store βρίσκεται καθ’ οδόν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το φλίπερ παιχνίδι Demon’s Tilt, και όπως πάντα, η Epic αποκάλυψε και τα δωρεάν παιχνίδια που αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Το Total War: Warhammer είναι ο πρώτος δωρεάν τίτλος, και σίγουρα αυτός που θα τραβήξει τη περισσότερη προσοχή των παικτών, ενώ ο δεύτερος τίτλος, είναι ένα First Person Action Adventure παιχνίδι, εμπνευσμένο από το Arabian Nights, που ονομάζεται City of Brass. Θα μπορείτε να αποκτήσετε και τους δύο τίτλους από τη Πέμπτη 31 Μαρτίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Epic Games και θα διατίθενται δωρεάν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Τέλος, το Total War: Warhammer 3 κυκλοφόρησε με ως επί το πλείστον θετικές κριτικές νωρίτερα φέτος, αν και ορισμένοι παίκτες ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα, και από τότε, έχουμε δει αρκετές διορθώσεις από τη Creative Assembly. Ωστόσο, αν λαχταράτε να λάβετε μερικές δόσεις νοσταλγίας, το Total War: Warhammer, ο εναρκτήριος τίτλος της πασίγνωστης τριλογίας παιχνιδιών στρατηγικής, θα σας αφήσει παραπάνω από ικανοποιημένους.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.