Το The Last of Us Part I για PC θα τρέχει στο Steam Deck, διαβεβαιώνει ο Neil Druckmann

The Last of Us Remake

Αν και δεν πρόκειται ακριβώς για επίσημη δήλωση, μπορούμε να εκλάβουμε το tweet του Neil Druckmann που μας διαβεβαιώνει ότι το The Last of Us Part I θα λειτουργεί στο Steam Deck ως επιβεβαίωση της υποστήριξης της συσκευής της Valve.

Τα περισσότερα παιχνίδια PC θα λειτουργήσουν σωστά στο Steam Deck, ειδικά οι νεότερες παραγωγές συγκεκριμένου διαμετρήματος για τις οποίες δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά η επιβεβαίωση της πλήρους συμβατότητας και της σωστής λειτουργίας από κάθε άποψη έρχεται μόνο μέσω κάποιου είδους διαδικασίας πιστοποίησης που διεξάγεται από τους προγραμματιστές σε συνεργασία με τη Valve.


Είναι προφανές ότι η Naughty Dog το έχει ήδη λάβει υπόψη της και έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει αυτή τη συμβατότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις που έκανε ο Neil Druckmann, director του The Last of Us Part I, στο Twitter.

“Η Ellie και ο Joel θα κοσμήσουν το Steam Deck, μην ανησυχείτε!” έγραψε ο Druckmann, συνοδευόμενος από ένα σχετικό meme που εκφράζει όλη την ικανοποίηση που θα μπορούσε να συγκεντρώσει για αυτή την επιβεβαίωση.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε με ένα τρέιλερ στην TGA 2022, η οποία έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου 2023 στην πλατφόρμα των Windows. Υπάρχει ακόμα μια μικρή αναμονή, λοιπόν, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα τρέξει ομαλά στη φορητή πλατφόρμα της Valve, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.