Το studio του Godfall ετοιμάζει ένα νέο Action Fantasy Shooter

Godfall

Η Counterplay Games, το studio πίσω από τον αποκλειστικό τίτλο της Sony, Godfall, εργάζεται πάνω σε μία νέα action fantasy shooter IP. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα επίσημα, οι περιγραφές θέσεων εργασίας που εντόπισε η VeryAli Gaming, φαίνεται πως μας υποδεικνύουν αρκετά, για τον επερχόμενο τίτλο της. Η Counterplay αναζητά ειδικά προγραμματιστές για το “μη ανακοινωμένο cooperative action fantasy shooter”.

Eίναι κατανοητό ότι oι περιγραφές των θέσεων εργασίας της Counterplay δεν αποκαλύπτουν πολλά, ωστόσο μας γνωστοποιούν ότι η επόμενη IP της βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Πράγμα που σημαίνει ότι το μη ανακοινωμένο shooter, θα μπορούσε να αναπτύσσεται τόσο για το PS5, όσο και για τα Xbox Series X/S.

Οι περιγραφές θέσεων εργασίας αποκαλύπτουν περαιτέρω, ότι το νέο παιχνίδι της Counterplay θα εστιάζει στην αφήγηση, με έμφαση στους χαρακτήρες, τις αναζητήσεις και γενικότερα το lore. Το παιχνίδι θα είναι “πολύ εστιασμένο στη μάχη” και ο προγραμματιστής αναζητά κάποιον με εμπειρία σε “3D action combat games” και “action role-playing games”, υποδεικνύοντας ότι ο μυστήριος τίτλος θα περιλαμβάνει στοιχεία RPG. Η απαίτηση ύπαρξης εμπειρίας στην υλοποίηση “third-person characters”,  υποδηλώνει επίσης, πως το επερχόμενο παιχνίδι θα παίζεται σε τρίτο πρόσωπο.

Τέλος, εκτός από τα παραπάνω, το παιχνίδι της Counterplay θα διαθέτει multiplayer. Είναι ενδιαφέρον ότι η περιγραφή θέσης εργασίας για έναν παραγωγό δηλώνει ότι θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι που διαθέτουν εμπειρία στην “developing synchronized multi-character animations (assassinations)”, υποδεικνύοντας ότι το παιχνίδι μπορεί να περιλαμβάνει και stealth δράση, εκτός των προαναφερθέντων.

Όπως πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ήδη, η πρώτη προσπάθεια της Counterplay στην ανάπτυξη ενός τίτλου επόμενης γενιάς, αντιμετωπίστηκε σχετικά δυσάρεστα. Το Godfall, το οποίο ήταν διαθέσιμο στο PS5 κατά την κυκλοφορία, επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς. Μένει να δούμε τώρα, αν η δεύτερη προσπάθεια του studio, που θα φέρει στο προσκήνιο έναν next-gen τίτλο, θα τα πάει καλύτερα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.