Το Star Wars Jedi: Survivor αναβάλλεται, η EA ανακοίνωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Star Wars Jedi: Survivor

Το Star Wars Jedi: Survivor αναβλήθηκε από την Respawn Entertainment και την Electronic Arts, οι οποίες ανακοίνωσαν τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού: θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Απριλίου, όπως είναι ήδη γνωστό στις εκδόσεις PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Το Star Wars Jedi: Survivor, που παρουσιάστηκε με ένα τρέιλερ στην TGA 2022, θα συνεχίσει τις περιπέτειες του νεαρού Jedi Cal Kestis μετά τα γεγονότα του πρώτου κεφαλαίου, εισάγοντας νέους χαρακτήρες και νέες περιπέτειες για τον πρωταγωνιστή.

“Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα των Star Wars Jedi στην Respawn έχει βάλει την καρδιά και την ψυχή της για να φτιάξει το Survivor, και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να πούμε ότι το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του Cal Kestis έχει ολοκληρωθεί σε επίπεδο περιεχομένου”, αναφέρει το μήνυμα του στούντιο.

“Επικεντρωνόμαστε τώρα αποκλειστικά στην τελική φάση: διορθώσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, της σταθερότητας, της βελτίωσης και, κυρίως, της εμπειρίας του παίκτη”, συνεχίζει η επιστολή της Respawn Entertainment.

“Το Jedi: Survivor είναι μια άμεση απάντηση στα σχόλια της κοινότητάς μας, στην οποία θέλουμε να προσφέρουμε εκτεταμένα σενάρια προς εξερεύνηση, εξελιγμένα στάδια μάχης και εξερεύνησης και φυσικά τη συνέχεια της ιστορίας του Cal και του BD”.

“Η δημιουργία αυτού του παιχνιδιού μας έκανε πραγματικά καλύτερη ομάδα και πιέσαμε τους εαυτούς μας από κάθε άποψη για να κάνουμε αυτό το sequel του Star Wars αυτό που οι fans μας περιμένουν από την Respawn και την Lucasfilm Games”.

“Για να διασφαλίσουμε ότι το στούντιο μπορεί να προσφέρει την ποιότητα που έχετε συνηθίσει, να δώσει στην ομάδα τον χρόνο που χρειάζεται και να αποκτήσει το επίπεδο της βελτίωσης που αξίζουν οι fans, προσθέσαμε έξι κρίσιμες εβδομάδες στην ημερομηνία κυκλοφορίας: το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου”.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.