Το Silent Hill θα είναι αποκλειστικό για το PS5;

Silent Hill: The Short Message

Υπάρχει μια φήμη που κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες. Προφανώς μιλάμε για το Silent Hill, το  νέο παιχνίδι που ετοιμάζει η Konami. Η Sony φέρεται να συμμετέχει στο έργο και, σύμφωνα με τον Jeff Grubb, μιλάμε για μια αποκλειστικότητα του PS5.

Ο Grubb μίλησε μέσω Twitter, όπου απάντησε σε έναν χρήστη που ρώτησε αν το Silent Hill θα είναι αποκλειστικό για το PS5. Τα λόγια του δημοσιογράφου ήταν: “Πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί. Ναι.”

Όπως πάντα, ας κρατήσουμε ότι πρόκειται απλώς για φήμες. Επιπλέον, σε αυτή την περίπτωση ο Grubb φαίνεται να λέει τα δικά του αντί να αναφέρει μια πραγματική διαρροή. Η γνώμη του, ωστόσο, έρχεται να προστεθεί σε άλλες διαρροές, όπως αυτή που μοιράστηκε πρόσφατα ο Dusk Golem. Τα λόγια του Grubb, παρεμπιπτόντως, δεν επιβεβαιώνουν την απόλυτη αποκλειστικότητα. Το παιχνίδι θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει αμέσως στο PC, ή θα μπορούσε να είναι αποκλειστικό αλλά μόνο προσωρινά, όπως συνέβη με το Final Fantasy 7 Remake. Επιπλέον, μια έκδοση για το Xbox θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αργότερα. Όλα θα εξαρτηθούν από το είδος της συμφωνίας μεταξύ της Sony, της Konami και του προγραμματιστή του παιχνιδιού.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με ένα νέο Silent Hill. Προς το παρόν, πρόκειται μόνο για διαρροές και φήμες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.