Το Returnal έρχεται σε PC το Φεβρουάριο

Returnal

Το Returnal, η μεγάλη επιτυχία της Housemarque για το PS5, πρόκειται να φτάσει στα PC τον επόμενο μήνα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από ένα νέο trailer και ένα Blog Post, τα οποία εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, έκαναν γνωστές μερικές από τις δυνατότητες που θα έχει η PC έκδοση, καθώς και τις απαιτήσεις συστήματος.

Αναλυτικότερα, ο διευθυντής του φινλανδικού στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, Mikael Haveri, έγραψε στο post του στο PlayStation Blog, μεταξύ άλλων:

Έχουν προστεθεί οι λειτουργίες NVIDIA DLSS και AMD FSR, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε το ρυθμό καρέ χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ανάλυση. Έχει επίσης προστεθεί το NVIDIA NIS για εκείνους τους παίκτες που θέλουν επίσης να δουν αύξηση της απόδοσης, αλλά δεν έχουν το υλικό για να υποστηρίξουν DLSS ή FSR.

Το Returnal υποστηρίζει επίσης ray-traced shadows όπως και πριν, αλλά τώρα οι φίλοι μας στη Climax Studios έχουν προσθέσει την υποστήριξη και για RT αντανακλάσεις. Αυτό θα κάνει την αντίθεση ενός σκοτεινού σκηνικού με τις σφαίρες νέον να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο από πριν. Ακόμα, όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε τώρα σε δύο νέες μορφές ευρείας ανάλυσης: Ultrawide 21:9 και Super Ultrawide 32:9.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και αναλυτικά τις απαιτήσεις συστήματος για την PC έκδοση του Returnal:

Returnal

Το Returnal αναμένεται να φτάσει σε PC στις 15 Φεβρουαρίου του 2023.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.