Το PUBG επανακυκλοφόρησε και είναι πλέον δωρεάν

PUBG δωρεάν

Το κάποτε κορυφαίο παιχνίδι battle royale, PUBG επανακυκλοφόρησε και πλέον είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε, για όλες τις πλατφόρμες. Δείτε παρακάτω το trailer που ανακοινώνει τη μετάβαση:

Να σημειώσουμε ότι οι νέοι παίκτες θα ξεκινούν το παιχνίδι με ένα δωρεάν, basic account, που θα τους δίνει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, αλλά όχι σε όλο. Για να ξεκλειδώσει κανείς όλο το περιεχόμενο, θα πρέπει να αναβαθμίσει στο Battlegrounds Plus. Όσοι είχαν αγοράσει το παιχνίδι προτού γίνει δωρεάν, θα πάρουν αναβάθμιση στους λογαριασμούς τους, καθώς και ένα bundle από rewards, που λέγεται PUBG – Special Commemorative Pack.

Λόγω της μετάβασης αυτής, το παιχνίδι έχει αρκετό νέο περιεχόμενο, με drops στο Twitch και όλες τις πλατφόρμες. Στόχος, όπως είναι λογικό, είναι να προσελκύσει περισσότερους παίκτες και να αυξήσει το κοινό του, αφού η πηγή εσόδων πλέον αλλάζει ριζικά.

Το τελευταίο update του PUBG πρόσθεσε νέο περιεχόμενο, όπως ένα drone, τα EMT healing boosts και δύο modes με tutorial in-game. Πρόκειται για ένα basic training mode και ένα AI training match. Με την προσθήκη αυτών, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, Krafton, καθιστά σαφές ότι αναμένει ένα μεγάλο κύμα νέων παικτών, την ένταξη των οποίων θα προσπαθήσει να διευκολύνει.

Με τον τρόπο αυτό, θα αυξηθεί η ήδη μεγάλη βάση παικτών που διαθέτει το παιχνίδι, αφού ακόμα και τώρα, που βρίσκεται έξω από το προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό, διατηρεί 370.000 ταυτόχρονους παίκτες.