Το NieR Automata γίνεται τηλεοπτική σειρά anime

NieR Automata Anime

Το Nier Automata, ένα από τα καλύτερα JRPG όλων των εποχών, πρόκειται να μεταφερθεί στη τηλεόραση ως σειρά anime. Οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν νωρίτερα αυτό το μήνα σχετικά με την ύπαρξή του και τώρα ένα νέο teaser trailer και μια ιστοσελίδα σηματοδοτούν την επίσημη ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν πολλά για να δείτε ακόμα, μιας και το teaser trailer δεν αποκαλύπτει κάτι το αξιοσημείωτο. Ρίχνουμε ωστόσο μια ωραία ματιά στο 2B και το Pod 042 στο τέλος, αλλά αυτά είναι όλα όσα μας προσφέρει αυτή τη στιγμή η Square Enix.

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ακριβώς θα καταφέρουν να προσαρμόσουν το Nier Automata σε μια μορφή τηλεοπτικής σειράς. Μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές του παιχνιδιού, προέρχονται από το γεγονός ότι εμείς σαν παίκτες έχουμε τον έλεγχο και παίρνουμε τις αποφάσεις. Είναι σίγουρα δύσκολο να φανταστεί κανείς συγκεκριμένα μέρη της ιστορίας να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς αυτή την άμεση αλληλεπίδραση με το παίκτη.

Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το επερχόμενο anime, ωστόσο μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νεότερο συμβαίνει σχετικά με αυτό, είτε στον επίσημο ιστότοπο anime του Nier Automata, είτε στη νέα σελίδα Nier Automata anime στο Twitter.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.