Το Next-Gen Upgrade του Dying Light έρχεται στo Xbox χωρίς υποστήριξη 60FPS

Dying Light Next gen upgrade

Το Dying Light 2: Stay Human δεν έχει πάνω από δύο μήνες στην αγορά και προφανώς αποτελεί την κύρια απασχόληση της Techland όσον αφορά στην υποστήριξη και το νέο περιεχόμενο για αρκετά χρόνια. Ακόμα κι έτσι όμως, η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα με το πρώτο της παιχνίδι. Με το next-gen upgrade του Dying Light να κυκλοφόρησε για το PS5 νωρίτερα αυτό το μήνα, τώρα, έφτασε η σειρά και του Xbox.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter λοιπόν, η Techland έφερε στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτή η αναβάθμιση επηρεάζει το παιχνίδι, όχι μόνο στο Xbox Series X/S, αλλά και στο Xbox One X.

Για αρχή, στο Xbox Series X, το παιχνίδι θα έχει τρεις λειτουργίες: Performance mode σε 1080p/60 FPS, Balanced mode σε 1440p/60 FPS, και Quality mode σε 4K/30 FPS. Στο Xbox Series S και στο Xbox One X, ωστόσο, υπάρχουν μόνο δύο λειτουργίες απόδοσης και καμία από τις δύο δυστυχώς, δεν τρέχει το παιχνίδι στα 60 FPS. Το Performance mode προσφέρει 1080p στα 30 FPS, ενώ το Quality mode προσφέρει 1440p στα 30 FPS.

Το Dying Light 2 έλαβε επίσης υποστήριξη 60 FPS λίγο καθυστερημένα στο Xbox Series S, οπότε ελπίζουμε ότι το ίδιο πρόκειται να συμβεί και εδώ.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.