Το Netflix θα φέρει τρία νέα mobile παιχνίδια μέσα στον Μάρτιο

Netflix Games

Όπως όλα δείχνουν το Netflix θέλει να μπει για τα καλά στον χώρο του gaming, φέρνοντας τρία νέα παιχνίδια στις συσκευές μας. Ο αμερικάνικος κολοσσός είναι ήδη εδώ και χρόνια η νούμερο ένα υπηρεσία στην συνδρομητική τηλεόραση για προβολή ταινιών και σειρών, και πλέον στρέφεται προς τον χώρο του gaming.

Τα παιχνίδια του Netflix είναι ήδη διαθέσιμα για Android και iOS συσκευές. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να τα αποκτήσει, είναι να έχει συνδρομή στην εταιρεία. Από κει και πέρα, μπορούμε να κατεβάσουμε τα παιχνίδια είτε μέσα από την εφαρμογή του Netflix είτε από τα Google Play ή App Store αντίστοιχα. Ο λόγος γίνεται για τα παιχνίδια This Is A True StoryShatter Remastered και Into The Dead 2: Unleashed.

Πιο αναλυτικά, οι χρήστες Android συσκευών θα βρουν μέσα στην εφαρμογή του Netflix μια ειδική κατηγορία για τα παιχνίδια, ενώ μέσα σε αυτή θα υπάρχει μια ακόμα καρτέλα από την οποία μπορούν να τα κατεβάσουν. Οι χρήστες iOS της Apple από την άλλη, θα χρειαστεί να μπουν απλά στην ειδική κατηγορία για τα παιχνίδια. Τέλος, οι χρήστες που μπαίνουν από ένα tablet, θα χρειαστεί να ανοίξουν το drop down μενού που θα εμφανιστεί αφού μπουν στην κατηγορία των παιχνιδιών και από εκεί θα μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια.

This Is A True Story (Μάρτιος 22)

Netflix

Shatter Remastered (Μάρτιος 22)

Netflix

Into The Dead 2: Unleashed (Αναμένεται σύντομα)

Netflix

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα mobile παιχνίδια του Netflix μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.