Το Netflix ανακοίνωσε ταινία BioShock

BioShock

Γεμάτος εκπλήξεις και τεράστιας κλίμακας κυκλοφορίες έχει αποδειχθεί ο Φεβρουάριος, αφού ύστερα από το event της CD Projekt Red όπου ανακοινώθηκε η next-gen έκδοση του Cyberpunk 2077, ένα γεμάτο Nintendo Direct από τον ιαπωνικό κολοσσό, καθώς και κυκλοφορίες τίτλων όπως Dying Light 2, Sifu, Horizon Forbidden West και Elden Ring, δε μένουν και πολλά να ζητήσει κανείς; Το Netflix ήρθε για μας δώσει μια άκρως αναπάντεχη, αλλά ικανοποιητική απάντηση, αποκαλύπτοντας ότι έρχεται η ταινία που βασίζεται στην θρυλική σειρά βιντεοπαιχνιδιών που ακούει στο όνομα BioShock.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Netflix Geeked στο Twitter, η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τις 2K και Take-Two Interactive, με σκοπό την παραγωγή μιας ταινίας BioShock.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το BioShock αποτελεί ένα αριστουργηματικό παιχνίδι το οποίο κατάφερε και απέσπασε θετικές κριτικές και δέχθηκε πολλούς επαίνους, ιδιαίτερα για την ιστορία του, η οποία βασίζεται στην ηθική, τα καθηλωτικά περιβάλλοντα που προσέφερε και το μοναδικό σκηνικό του. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα βιντεοπαιχνίδια που έγιναν ποτέ και μια επίδειξη των βιντεοπαιχνιδιών ως μορφή τέχνης. Έλαβε πολλά βραβεία Game of the Year από διαφορετικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των BAFTA και πολλών ακόμη.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.