Το νέο Tomb Raider φτιάχνεται πάνω στην Unreal Engine 5

Tomb Raider

Με την πρόσφατη ανακοίνωση της Unreal Engine 5 από την Epic, ξεκίνησαν ήδη και οι πρώτες αναφορές για τίτλους παιχνιδιών που δημιουργούνται πάνω σε αυτή. Μια από τις πρώτες εταιρείες που έσπευσαν να ενημερώσουν το κοινό τους, αν όχι η πρώτη, είναι η Crystal Dynamics.

Η εταιρεία παραγωγός που κρύβεται πίσω από τα παιχνίδια Tomb Raider ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο επόμενο παιχνίδι της, το οποίο θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην υπερσύγχρονη νέα μηχανή γραφικών Unreal Engine 5 της Epic. Το πρόσφατο tweet της εταιρείας μέσα από τον λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, μας δίνει κάποιες πληροφορίες για το εγχείρημα αυτό.

Στο βίντεο παρακολουθούμε έναν από τους ανθρώπους της Crystal Dynamics να μας λέει: “Αυτή η νέα μηχανή(Unreal Engine 5) κάνει το παραπάνω βήμα στην εμπειρία του gaming και στην μεταφορά των ιστοριών μέσα από αυτό και γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε πως έχουμε ήδη ξεκινήσει το development του επόμενου τίτλου Tomb Raider πάνω σε αυτή. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στην σειρά και να σας μεταφέρουμε υψηλής ποιότητας κινηματογραφική εμπειρία μέσα από σκηνές δράσης και περιπέτειας του νέου Tomb Raider. Ανυπομονούμε να κάνουμε μαζί το ταξίδι αυτό”.

Για την ώρα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα καμία παραπάνω πληροφορία για τον επερχόμενο τίτλο. Στο εγγύς μέλλον ωστόσο, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Tomb Raider, όπως το ακριβές όνομα αυτού ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς επίσης περιμένουμε να ακολουθήσουν περισσότερες εταιρείες την επιλογή της Crystal Dynamics και να δούμε νέους τίτλους στην ολόφρεσκη Unreal Engine 5.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.