Το νέο survival παιχνίδι της Blizzard φτιάχνεται εδώ και 5 χρόνια

Blizzard

Μπορεί η πρόσφατη είδηση εξαγοράς της εταιρείας Activision Blizzard από την Microsoft να τάραξε τα νερά της gaming βιομηχανίας, ωστόσο η ίδια η Blizzard δεν παύει να έχει νέες εκπλήξεις για εμάς.

Με μια πρόσφατη ανακοίνωσή της στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, η εταιρεία ενημέρωσε πως εδώ και καιρό βρίσκεται υπό ανάπτυξη ένα survival παιχνίδι, ενώ αναζητά άτομα από όλο τον κόσμο που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Πιο αναλυτικά, η Blizzard ψάχνει άτομα που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις των artists, του design και του engineering. Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες για το παιχνίδι που μας έδωσε στην ανακοίνωση αυτή ήταν κάθε άλλο παρά πολλές.

Μέχρι στιγμής, ο τίτλος του νέου survival παιχνιδιού παραμένει ως “Unannounced Survival Game“. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από άτομα που βρίσκονταν ή βρίσκονται στην ομάδα game development της εταιρείας, πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι υπό κατασκευή πάνω από 4,5 χρόνια τώρα, ενώ είναι πολλοί και αυτοί που φαίνονται ήδη ενθουσιασμένοι και περιμένουν τον νέο τίτλο.

Ο Craig Amai, project Leader για το Unannounced Survival Game, ανέφερε πρόσφατα σε tweet του πως το παιχνίδι ξεκίνησε ως ένα ταπεινό και άγονο project από τον υπολογιστή του, μέχρι που έφτασε στο σημείο να υποστηρίζεται από μια ολόκληρη ομάδα developers και πλέον να είναι στα σκαριά υπό την καθοδήγηση της Blizzard. Ακόμα και ο ίδιος, όπως και η ομάδα του, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το νέο τους πόνημα, κάτι που ελπίζουμε και εμείς ως gamers, να βγει σε καλό.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν τον τίτλο να βρίσκεται ήδη σε playable μορφή, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC. Μπορεί η Blizzard να μην έχει κάνει ακόμα καμία αναφορά για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου παιχνιδιού, ωστόσο ο Mike Ybarra, Leader της Blizzard Entertainment, έχει επιβεβαιώσει και αυτός πως ήδη έχει παίξει για αρκετές ώρες το παιχνίδι.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.