Το Martha Is Dead θα είναι censored στα PS5 και PS4

Martha Is Dead

Το σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ πρώτου προσώπου, Martha Is Dead, πρόκειται να είναι censored στα PlayStation 5 και PS4, όπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρεία, Wired Productions. Το παιχνίδι τρόμου ωστόσο, θα κυκλοφορήσει χωρίς κανένα είδος επεξεργασίας στις άλλες πλατφόρμες, όπως Xbox και PC, με την εταιρεία δηλώνει ότι “με λύπη έπρεπε να τροποποιήσουμε την εμπειρία στις κονσόλες της Sony, με ορισμένα στοιχεία που δεν μπορούν πλέον να παιχτούν“.

Παρόλα αυτά, ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με το τι έχει πραγματικά αλλάξει και γιατί. Ορισμένοι fans υποθέτουν ότι οι τροποποιήσεις μπορεί να σχετίζονται με μια σκηνή στην οποία πρέπει να αφαιρέσετε χειρουργικά το πρόσωπο ενός πτώματος, το οποίο στη συνέχεια συνεχίζετε να φοράτε ως μάσκα. Ωστόσο, ενώ αυτό ακούγεται χωρίς καμία αμφιβολία υπερβολικό, πιθανόν να μην είναι πολύ χειρότερο από οτιδήποτε έχουμε δει στο Mortal Kombat 11. Όπως και να έχει, περιμένουμε την επιβεβαίωση του τι ακριβώς έχει αλλάξει, επομένως ίσως καλό θα ήταν να κάνουμε λίγη υπομονή και να μην προτρέχουμε.

Ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών της τελευταίας στιγμής, η φυσική έκδοση του Martha Is Dead πρόκειται να καθυστερήσει, με την ψηφιακή έκδοση ωστόσο να είναι ακόμα διαθέσιμη στο PS Store από τις 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την Wired Productions, αναμένεται ότι η λιανική κυκλοφορία του τίτλου θα είναι διαθέσιμη εντός εβδομάδων από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της, επομένως δεν πρόκειται να υπάρξει τεράστια αναβολή, σε περίπτωση που προτιμάτε να έχετε τα παιχνίδια σας σε φυσική μορφή.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.