Το Lake έρχεται σε PS4 και PS5 στις 8 Απρίλιου

Lake PS4 PS5

Το ιδιαίτερο indie παιχνίδι της Gamious με όνομα Lake, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PS4 και PS5 στις 8 Απριλίου. Επί του παρόντος, ο τίτλος βρίσκεται διαθέσιμος για Xbox Series X/S, Xbox One και PC, ωστόσο, ενώ θα λάβει επίσης μια φυσική κυκλοφορία για τα PlayStation παγκοσμίως, χάρη στην Perp Games.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σύντομο τρέιλερ που ανάρτησε η Whitethorn Games μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, καθώς και την ανακοίνωση της φυσικής κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις κονσόλες της Sony:

blockquote class=”twitter-tweet”>

What are your plans for the weekend?
How about a trip to the cozy little town of Providence Oaks?

Take a break from your busy city job and deliver mail in the relaxing countryside when @Lake_The_Game launches on @PlayStation this Friday, April 8th!🚚 pic.twitter.com/cVdOweIUor

— Princess Farmer OUT NOW!!🐰🥕 Whitethorn Games (@WhitethornGames) April 4, 2022

Η ιστορία του Lake επικεντρώνεται στη Meredith Weiss, μια γυναίκα η οποία κάνει ένα διάλειμμα από την πόλη για να επισκεφθεί το “χωριό” για δύο εβδομάδες. Αναλαμβάνοντας τη δουλειά του μεταφορέα αλληλογραφίας του πατέρα της, προχωρά στην παράδοση της αλληλογραφίας και αλληλεπιδρά με τους ντόπιους. Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα ή διαδίκτυο, επομένως οι δραστηριότητές σας θα περιλαμβάνουν να κάνετε παρέα με φίλους, να βοηθάτε ανθρώπους ή απλώς να μένετε στο σπίτι για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσετε μια ταινία.

Τελικά, ο παίκτης πρέπει να επιλέξει αν θα μείνει ή αν θα φύγει, χωρίς να υπάρχει σωστό ή λάθος αποτέλεσμα. Εκτός από το σταθερό ρυθμό καρέ στα 60 FPS που είδαμε στο trailer, περεταίρω βελτιστοποίηση του τίτλου στο PS5 δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται καθ’ οδόν, μιας και η κυκλοφορία του αναμένεται αυτή την Παρασκευή.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.