Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει και σε Nintendo Switch

Hogwarts Legacy

Η Warner Bros. Games επιβεβαίωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy στην φορητή κονσόλα του ιαπωνικού κολοσσού, Nintendo Switch.

Όταν το παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020, ανακοινώθηκε μόνο για τα PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Παρόλα αυτά, σε ένα FAQ που δημοσιεύτηκε μετά του State of Play της Πέμπτης, όπου και είδαμε πολλά περισσότερα για το επερχόμενο Hogwarts Legacy, ενώ μάθαμε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2022, μάθαμε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε Nintendo Switch.

Σε περίπτωση που το χάσατε, χθες η Sony αφιέρωσε ένα ολόκληρο State of Play για το Hogwarts Legacy, το οποίο περιλάμβανε πάνω από 14 λεπτά παιχνιδιού που καταγράφηκαν σε PS5, ενώ μας έδωσε και μια καλή ιδέα, σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.