Το Hello Neighbor 2 πιθανόν έρχεται και σε Nintendo Switch

Hello Neighbor 2 Switch

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Dynamic Pixels, φαίνεται ότι πρόκειται να δούμε το Hello Neighbor 2 και στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με μερικές καταχωρήσεις λιανοπωλητών που εμφανίστηκαν αυτήν την εβδομάδα, υποδηλώνεται ότι ο τίτλος τελικά αναμένεται και στην κονσόλα της Nintendo. Τόσο το Amazon όσο και το GameFly έχουν σελίδες του επερχόμενου τίτλου για το Switch.

Φυσικά, όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τίποτα επίσημο σχετικά με αυτό, ούτε από την εκδότρια εταιρεία tinyBuild, ούτε από την εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Dynamic Pixels. Το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα, είναι ότι ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 και PC. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι στο Switch υπάρχουν ήδη μερικά από τα παιχνίδια της σειράς και πιο συγκεκριμένα το πρώτο Hello Neighbor, το Hello Neighbor: Hide and Seek και το Secret Neighbor.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Hello Neighbor 2 αποτελεί ένα stealth παιχνίδι τρόμου, το οποίο αποσκοπεί στην αποκάλυψη των μυστικών του ανατριχιαστικού γείτονά σας, όντας ένας θαρραλέος δημοσιογράφος που θέλει να λύσει αυτή την υπόθεση, αφού κανείς άλλος δεν το τολμά. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο γείτονας χαρακτηρίζεται ως ένας πολύπλοκος αντίπαλος που ελέγχεται από ένα προηγμένο AI, το οποίο μαθαίνει και κινείται από εσάς. Καθώς το παιχνίδι και η ιστορία προχωράει, ο γείτονας προσαρμόζεται στα μοτίβα κίνησής σας και η συμπεριφορά του θα αλλάξει και σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Το Hello Neighbor 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.