Το GTA V έχει πουλήσει 160 εκατομμύρια αντίτυπα

GTA V

Το GTA V κοντεύει να κλείσει 9 χρόνια ζωής, αλλά ακόμα καλά κρατεί. Η μακροζωία του είναι πραγματικά παροιμιώδης για το χώρο του gaming, αφού ακόμα και μετά από τόσα χρόνια από την κυκλοφορία του (και ένα διάστημα για το οποίο ήταν δωρεάν στο Epic Games Store), από το Νοέμβριο του 2021 έως τώρα έχει πουλήσει 5 εκατομμύρια αντίτυπα, φτάνοντας συνολικά τα 160 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η Take-Two μας ενημέρωσε γενικά για την πορεία της σειράς Grand Theft Auto, η οποία πούλησε από τον περασμένο Νοέμβριο 15 εκατομμύρια αντίτυπα, φτάνοντας το συνολικό πλήθος αυτών στα 370 εκατομμύρια. Η εταιρεία δε μας ενημέρωσε για τις πωλήσεις του εξαιρετικά προβληματικού GTA: The Trilogy-Definitive Edition, αν και ο Διευθύνοντας Σύμβουλός της, Strauss Zelnick, ανέφερε ότι η τριλογία ξεπέρασε σημαντικά τις προσδοκίες της εταιρείας σε αυτό το κομμάτι.

Σχετικά με την κατάσταση της τριλογίας, ο Zelnick δεν κρύφτηκε, αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, που έχουν γίνει προσπάθειες να επιλυθούν. Πρόσθεσε ότι έρχονται περισσότερα, ενώ δεν έκρυψε ότι αρχικά υπήρξε απογοήτευση για την ποιότητα. Ακόμα, πρόσθεσε ότι νιώθει ευγνώμων που τα περισσότερα από τα ζητήματα που μάστιζαν τον τίτλο επιδιορθώθηκαν. Εκτός αυτών, ο Zelnick δήλωσε ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι η Rockstar εργάζεται πάνω στο επόμενο GTA και υπογράμμισε πως δεν έχει αμφιβολίες ότι θα είναι εξαιρετικό.

Τέλος, αναφέρθηκε στα NFTs, τονίζοντας ότι είναι πεπεισμένος πως έχουν μεγάλη αξία για τους καταναλωτές και ως εκ τούτου η ενασχόληση της εταιρείας με αυτά θα συνεχιστεί.