Το Gran Turismo 7 είναι το χειρότερο παιχνίδι της Sony σύμφωνα με τους χρήστες στο Metacritic

Gran Turismo 7

Το Gran Turismo 7 βρίσκεται πλέον στη δυσάρεστη θέση, να έχει τη χειρότερη βαθμολογία χρηστών στο Metacritic, ως παιχνίδι των PlayStation Studios.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι server του Gran Turismo 7 τέθηκαν εκτός σύνδεσης στις 17 Μαρτίου, ως μέρος μιας προγραμματισμένης συντήρησης, η οποία στη συνέχεια παρατάθηκε για περισσότερες από 24 ώρες. Ως αποτέλεσμα, πολλοί κατέφυγαν στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στο Metacritic, για να εκφράσουν τα παράπονά τους, με τη συνολική βαθμολογία χρηστών του παιχνιδιού, να πέφτει στο 4,0.

Τώρα, ωστόσο, καθώς οι παίκτες ξεκίνησαν να παίζουν το παιχνίδι με το νέο patch 1.07 που κυκλοφόρησε πρόσφατα -το οποίο καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους παίκτες να ξεκλειδώνουν νέα αυτοκίνητα χωρίς να καταφεύγουν σε Microtransactions- η βαθμολογία χρηστών έπεσε ξανά, με αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο 2,2, με περισσότερες από 4300 κριτικές. Η βαθμολογία αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη βαθμολογία των κριτικών, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 87.

metacritic Gran turismo 7

Αυτό, εν ολίγοις, σημαίνει ότι η βαθμολογία χρηστών του Gran Turismo 7 βρίσκεται πλέον κάτω από αυτή του World of Warriors, που μέχρι τώρα αποτελούσε τα χειρότερο παιχνίδι των PlayStation Studios με βαθμολογία χρηστών 2,9 στο Metacritic. Ο δεύτερος τίτλος, σε αυτή την αρνητική κατάταξη με τις χειρότερες βαθμολογίες χρηστών, ήταν το NBA 10 The Inside για PSP, με βαθμολογία 3.0.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.