Το Ghostwire: Tokyo περιλαμβάνει έξι λειτουργίες απόδοσης στο PS5

Ghostwire Tokyo

Ύστερα από αρκετά previews του Ghostwire: Tokyo που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκτός από τις πληροφορίες για τους μηχανισμούς και το gameplay του, παρέχονται και νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες λειτουργίες γραφικών. Σύμφωνα με το MP1st, υπάρχουν συνολικά, έξι λειτουργίες. Quality, Performance, High Frame-Rate Quality, High Frame-Rate Performance, High Frame-Rate Quality με το V-Sync ενεργοποιημένο και High Frame-Rate Performance με το V-Sync ενεργοποιημένο.

Πρώτα είναι το κλασικό Quality Mode, που τρέχει σε ανάλυση 4K και 30 FPS με ενεργοποιημένο το Ray Traced Reflections και άλλες οπτικές βελτιώσεις. Το Performance Mode, τρέχει σε capped 60 FPS με χαμηλότερη ανάλυση και spatial reflection στη θέση του Ray Tracing. Το High Frame-Rate Quality Mode, είναι ουσιαστικά μια uncapped έκδοση του Quality Mode και τυπικά τρέχει μεταξύ 40 και 50 FPS.

Σύμφωνα με το MP1st, καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτό και το High Frame-Rate Performance, που μπορεί να ξεπεράσει τα 60 FPS, λόγω screen tearing. Η Tango Gameworks έχει αναγνωρίσει αυτά τα ζητήματα, οπότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπιστούν με το day one patch. Η χρήση των επιλογών V-Sync και για τις δύο λειτουργίες εξαλείφει το screen tearing, αν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες πτώσεις στα FPS. Τέλος, το High Frame-Rate Quality Mode με V-Sync, είναι το mode που συνιστάται για να απολαύσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τον επερχόμενο τίτλο.

Το Ghostwire: Tokyo κυκλοφορεί επίσημα στις 25 Μαρτίου για PS5 και PC, ενώ οι κάτοχοι των Deluxe Edition στις κονσόλες, θα έχουν πλήρη πρόσβαση του παιχνιδιού στις 22 Μαρτίου.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.