Το Fallout 5 επιβεβαιώθηκε από τον Todd Howard

Fallout 5

Το Fallout 5 θα γίνει, είναι επίσημο. Δεν ήταν κάποιος insider που το είπε, αλλά ο ίδιος ο Todd Howard, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για το Starfield σε συνέντευξή του στο IGN, μιλώντας παρεμπιπτόντως και για το The Elder Scrolls 6. Ουσιαστικά, είπε ότι η ενεργή ανάπτυξη του νέου Fallout θα ξεκινήσει αμέσως μετά το κλείσιμο του νέου Elder Scrolls (η προπαραγωγή είναι πιθανό να ξεκινήσει στα τελευταία στάδια της ανάπτυξης του άλλου).

Πιο συγκεκριμένα, ο Howard δήλωσε ότι το The Elder Scrolls 6 βρίσκεται σε προπαραγωγική φάση. “Θα κάνουμε το Fallout 5 μετά από αυτό. Επομένως, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να το δείτε. Εν τω μεταξύ, η Bethesda έχει να φροντίσει και άλλα, απροσδιόριστα έργα. Πιθανότατα ένα από αυτά είναι το Fallout 76, το οποίο ως ζωντανή υπηρεσία θα πρέπει να παραμείνει ενεργό, αλλά ποιος ξέρει αν μπορεί να υπάρξουν και άλλα.

Στο Starfield ο Todd επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν τέσσερις κύριες πόλεις και ότι δεν θα μπορείτε να προσγειωθείτε αδιακρίτως σε οποιοδήποτε σημείο ενός πλανήτη. Μόνο η κύρια ιστορία, χωρίς τις δευτερεύουσες αποστολές και όλες τις άλλες δραστηριότητες, θα διαρκέσει μεταξύ 30 και 40 ωρών. Συνολικά, θα υπάρχουν περισσότερες από 200.000 γραμμές διαλόγου.

Εν ολίγοις, η Bethesda θέλει να ανανεώσει τα νέα κεφάλαια των δύο πιο σημαντικών franchise της.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.