Το Elden Ring έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam

Elden Ring

Το ότι το Elden Ring θα είχε τεράστια επιτυχία ήταν αναμενόμενο. Ανεξάρτητα από τις επιδόσεις, την έκδοση ή άλλες λεπτομέρειες, τα προηγούμενα επιτεύγματα της FromSoftware ήταν υπεραρκετά για να πείσουν εκατομμύρια παίκτες.

Και σύμφωνα με το SteamSpy, το Elden Ring μπορεί να έχει ήδη πουλήσει περίπου 5 ή 10 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο σε PC, στην πλατφόρμα της Valve φυσικά. Συγκλονιστικοί αριθμοί για ένα παιχνίδι που πολλοί θα παίξουν χωρίς να κάνουν εκτεταμένη χρήση της online λειτουργίας.

Και ενώ δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πωλήσεων, είμαστε σίγουροι ότι οι αριθμοί που αναφέρει το SteamSpy είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Απλά σκεφτείτε ότι τις τελευταίες 48 ώρες το Steam κατέγραψε σχεδόν 900.000 χρήστες που παίζουν το Elden Ring. Δεδομένου ότι δεν το παίζουν όλοι ταυτόχρονα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η τελευταία προσπάθεια της FromSoftware έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα για υπολογιστές.

Το Elden Ring μπορεί να διαφέρει από τους προκατόχους του ως προς τη δυσκολία ορισμένων μαχών, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα παιχνίδι που αφήνει τον παίκτη μόνο του σε έναν γιγαντιαίο κόσμο γεμάτο κινδύνους. Αν δεν εξερευνήσετε τα πάντα σωστά, μπορεί να χάσετε βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, ενώ ακόμη και μια απλή μάχη που θα κάνετε λάθος μπορεί να κάνει τη ζωή σας δύσκολη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.