Το Dreamscaper έρχεται στο Xbox Game Pass το Φεβρουάριο

Dreamscaper

Το Dreamscaper, το action roguelike της Afterburner Studios, έρχεται στις κονσόλες Xbox και το Xbox Game Pass σε λιγότερο από δέκα μέρες.

Όπως περιγράφεται και επίσημα από την εταιρεία, το Dreamscaper είναι μια “ατελείωτα επαναλαμβανόμενη action roguelike εμπειρία, με έναν κύκλο παιχνιδιού μεταξύ ονείρου και ξύπνιου“. Το βράδυ, θα εμβαθύνετε στο υποσυνείδητό σας και θα αντιμετωπίσετε εφιάλτες σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εξερευνήσετε την πόλη του Redhaven, θα δημιουργήσετε σχέσεις και θα ξεκλειδώσετε αναβαθμίσεις για το επόμενο εγχείρημά σας στον κόσμο των ονείρων. Υπάρχουν bossfights για να πολεμήσετε, δυνάμεις για να χειριστείτε τα στοιχεία του κόσμου, έλεγχος του χρόνου και ένα μυστήριο για να ξεδιπλώσετε.

Το Dreamscaper κυκλοφόρησε αρχικά στο Nintendo Switch και στο Steam τον Αύγουστο, με άκρως θετικές κριτικές. Μια ματιά στη σελίδα Steam του παιχνιδιού, αποκαλύπτει ότι ο τίτλος έχει μια συνολική βαθμολογία “Πολύ θετική”, με περισσότερες από 1.800 κριτικές.

Το Dreamscaper κυκλοφορεί για Xbox One, Xbox Series X/S και εντάσσεται στο Xbox Game Pass στις 3 Φεβρουαρίου.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.