Το Dino Crisis θα είναι στον κατάλογο του PlayStation Plus Classics

Dino Crisis

Φαίνεται ότι το Dino Crisis πρόκειται τελικά να επιστρέψει, αλλά στην αρχική του έκδοση που είναι διαθέσιμη στον κατάλογο κλασικών παιχνιδιών του PlayStation Plus Premium, σύμφωνα με το ίδιο το PlayStation Store μέσω ενός επίσημου banner.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, στο περιβάλλον εργασίας του νέου PlayStation Plus που κυκλοφόρησε στην Ασία τις τελευταίες ώρες, επιλέχθηκε μια εικόνα της Regina, της πρωταγωνίστριας του Dino Crisis, για να προσδιορίσει την ενότητα του κλασικού καταλόγου.

Dino Crisis

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο εν λόγω τίτλος δεν περιλαμβάνεται επί του παρόντος στον κατάλογο, αυτό φαίνεται να αποτελεί ένδειξη ότι το παιχνίδι θα προστεθεί σύντομα σε αυτόν.

Έτσι, δεν θα πρόκειται για επιστροφή με την έννοια της συνέχειας ή κάποιας επανακυκλοφορίας, αλλά μάλλον για την επανακυκλοφορία του ίδιου του πρωτότυπου, με πιθανές συνέχειες, μέσα στον κατάλογο των κλασικών παιχνιδιών που προορίζονται για τους συνδρομητές του PlayStation Premium, κάτι που είναι ήδη θετικό για τους λάτρεις της σειράς, που ελπίζουν σε μια καλή τεχνική προσαρμογή.

Κατά τα άλλα, πέρα από ερασιτεχνικά remakes και παρόμοιες πρωτοβουλίες, δεν υπάρχουν νέα από την Capcom για μια πιθανή επιστροφή του Dino Crisis στο προσκήνιο, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε το περίεργο παιχνίδι δράσης Exoprimal, το οποίο, τουλάχιστον, φαίνεται να περιέχει κάποιες αναφορές στο εν λόγω παιχνίδι.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.