Το Death Stranding Director’s Cut έρχεται την Άνοιξη σε PC

Death Stranding Director's Cut

Όπως φημολογήθηκε πρόσφατα, το Death Stranding Director’s Cut της Kojima Productions, έρχεται πλέον και επίσημα, και στα PC. Σύμφωνα με μία ανάρτηση της εκδότριας εταιρείας, 505 Games στο Twitter, ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο για το Steam, όσο και για το Epic Games Store την άνοιξη του 2022. Θα υποστηρίζεται επίσης και η νέα τεχνολογία αναβάθμισης Xe Super Sampling (XeSS) της Intel.

Εκτός από όλο το νέο περιεχόμενο και τις δυνατότητες, η επερχόμενη έκδοση για τη πλατφόρμα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα διαθέτει λειτουργία High Frame Rate, καθώς και υποστήριξη οθόνης Ultrawide. Η λειτουργία φωτογραφίας (Photo Mode) θα περιλαμβάνεται επίσης μαζί με περιεχόμενο crossover για τη σειρά Half-Life της Valve και το Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED. Επιπρόσθετα, όλοι όσοι αγοράσουν το παιχνίδι θα λάβουν και τα ακόλουθα μπόνους, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω:

  • “Selections From ‘The Art of DEATH STRANDING’” Digital Book (by Titan Books)
  • Backpack Patches
  • Bridges Special Delivery Team Suit (Gold)
  • BB pod customization (Chiral Gold)
  • Power Gloves (Gold)
  • Bridges Special Delivery Team Suit (Silver)
  • BB pod customization (Omnireflector)
  • Power Gloves (Silver)

Οι απαιτήσεις συστήματος και η τιμή του παιχνιδιού, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, επομένως μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το Death Stranding Director’s Cut βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για το PS5, ωστόσο οι κάτοχοι του PS4 μπορούν να το αναβαθμίσουν με χρέωση 10€, μέσω της Digital Deluxe Edition του τίτλου. Μένει μόνο να δούμε, αν και οι τωρινοί κάτοχοι της βασικής έκδοσης για υπολογιστή, θα μπορούν να επωφεληθούν από μία παρόμοια προσφορά.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Technoid.gr

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.