Το Cyberpunk 2077 επιστρέφει με ένα τεράστιο next-gen upgrade

Cyberpunk 2077 Next-Gen

Η στιγμή που όλοι οι fans του Cyberpunk 2077 περίμεναν, επιτέλους έφτασε με την next-gen έκδοση του παιχνιδιού να βρίσκεται επί του παρόντος διαθέσιμη για λήψη στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Η πολωνική εταιρεία μας αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με το patch 1.5, στο ξαφνικό event που ανακοίνωσε χθες.

Το Cyberpunk 2077 ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες κυκλοφορίες στην ιστορία του gaming, ειδικά από τη στιγμή που αποσύρθηκε κι από το PlayStation Store λίγο μετά την κυκλοφορία του, λόγω της κακής απόδοσης του. Ωστόσο, η CD Projekt Red παρέμεινε αφοσιωμένη στον σκοπό της και υποσχέθηκε μια σειρά από quality of life βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων σε μελλοντικές ενημερώσεις. Αν περιμένατε την έκδοση επόμενης γενιάς για να παίξετε το Cyberpunk 2077, έφτασε επιτέλους η στιγμή.

Η CD Projekt Red αποκάλυψε επίσης και επίσημα τα patch notes σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στην next-gen ενημέρωση με όνομα, 1.5. Μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά στη νέα έκδοση του Cyberpunk 2077, είναι ότι θα περιλαμβάνει ray tracing, ανάλυση 4K, οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πολλά ακόμη.

Cyberpunk 2077 Next-Gen 1

Οι χρήστες του PlayStation 5 θα λάβουν επίσης πλήρη υποστήριξη του DualSense για το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι τα adaptive triggers του χειριστηρίου και άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά, θα είναι διαθέσιμα. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως το perk tree, η κυκλοφορία, η οδήγηση και πολλά άλλα, θα έρθουν βελτιωμένα στην νέα ενημέρωση.

Με τόσες πολλές βελτιώσεις και αλλαγές που περιλαμβάνονται στο next-gen upgrade, είναι σαφές ότι αυτό είναι το αληθινό όραμα που είχε η CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι μέγεθος λήψης είναι περίπου 40 GB, ανάλογα με την πλατφόρμα που κατέχετε το παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό βίντεο που δημοσίευσε η πολωνική εταιρεία για το επερχόμενο next-gen upgrade του Cyberpunk 2077:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.