Το Call of Duty: Warzone έρχεται σε κινητά

Warzone κινητά

Το επιτυχημένο battle royale της σειράς Call of Duty, Warzone, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει σε κινητά. Η είδηση αποκαλύφθηκε όταν η Activision άρχισε να δημοσιεύει θέσεις εργασίας και να τις διαφημίζει μέσω του Twitter.

Οι δημοσιεύσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας δε δίνουν ιδιαίτερες πληροφορίες. Φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για μια έκδοση του Warzone για κινητά, αλλά πέρα από αυτό είναι δύσκολο να αλιεύσει κανείς κάποια σημαντική πληροφορία. Μια λεπτομέρεια, πάντως, που αναφέρεται, είναι ότι η ανάπτυξη γίνεται natively σε κινητά και δε θα πρόκειται για κάποιο port του υπάρχοντος τίτλου. Επίσης, αναφέρεται ότι θα υπάρχει στόχος να ψυχαγωγεί τους παίκτες για αρκετά χρόνια, γεγονός που μας παραπέμπει σε συχνές ενημερώσεις και προσθήκη νέου περιεχομένου σε τακτική βάση.

Το Call of Duty: Mobile, Που έχει κυκλοφορήσει το 2019, διαθέτει ένα mode battle royale, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί από την ίδια την Activision, αφού το είχε αναλάβει η Timi Studio Group, που αποτελεί θυγατρική της Tencent. Οπότε η Activision δε φαίνεται να στοχεύει σε προσθήκες στον υπάρχοντα τίτλο, αλλά στη δημιουργία ενός νέου.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε ούτε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ούτε ποιος είναι ο τίτλος του στην πραγματικότητα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, έως ότου έχουμε κάποιο νέο στοιχείο στα χέρια μας. Οι θέσεις εργασίας πάντως, αποτελούν ισχυρή ένδειξη πως κάτι βρίσκεται στα σκαριά.