Το Assassin’s Creed Valhalla ξεπέρασε το $1 δις σε έσοδα

Assassin's Creed Valhalla

Το Assassin’s Creed Valhalla έσπασε το φράγμα του 1 δις δολαρίων σε έσοδα. Έγινε μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι παιχνίδι της σειράς που ξεπερνάει αυτό το νούμερο, γράφοντας ιστορία τόσο για το franchise όσο και για τη Ubisoft.

Όπως αποκάλυψε ο CEO της εταιρείας, Yves Guillemot, αυτό συνέβη μέσα στο Δεκέμβριο. Υπενθυμίζουμε ότι το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, δύο χρόνια μετά το Odyssey, που μπορεί να χαρακτηριστεί επίσης πολύ επιτυχημένο. Το Valhalla αποτελεί το παιχνίδι της σειράς με τη μεγαλύτερη υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του, αφού έχει δεχθεί μεγάλο όγκο περιεχομένου και συνεχίζει να το κάνει. Το Dawn of Ragnarok, το επόμενο μεγάλο του expansion, αναμένεται στις 10 Μαρτίου.

Τα πρώτα του DLC τοποθετούνταν στην Ιρλανδία και το Παρίσι, ενώ υπήρχαν διαρκώς προσθήκες δωρεάν περιεχομένου, με events, αλλαγές στο map και challenges που μπορούσαν να δώσουν μερικές επιπλέον ώρες gameplay. Επίσης, συνεχώς έρχονται νέα cosmetics και εξοπλισμός για την αναβάθμιση του χαρακτήρα σας. Η Ubisoft υποσχέθηκε και δεύτερο έτος υποστήριξης για τον τίτλο, που εκκίνησε με το δωρεάν crossover του με το Odyssey και θα συνεχιστεί με το Dawn of Ragnarok, που υπόσχεται 40 ώρες gameplay, γεγονός που το καθιστά ένα πραγματικά μεγάλο expansion.

Η Ubisoft έχει υποσχεθεί να συνεχίσει τις δωρεάν προσθήκες, ενώ ένας τίτλος με πρωταγωνιστή τον Basim που προοριζόταν για expansion του Valhalla, φαίνεται πως τελικά θα αποτελέσει ξεχωριστό παιχνίδι.